Олександр Вілкул вилетів в Харкiв для проведення на місці масштабної пожежі оперативного засідання Державної комісії з надзвичайних ситуацій

15:25 08 Січня 2014 року

8 січня, 2014 рік, м.Харків.

Віце-прем’єр-міністр, Голова Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олександр Вілкул вилетів в Харків для проведення засідання Комісії на заводі «Хартрон», на якому сьогодні сталася масштабна пожежа. Нагадаємо, що сьогодні, 8 січня на території заводу «Хартрон» у Харкові виникла пожежа у п’ятиповерховій виробничій будівлі, в якій знаходиться приватне підприємство «Харківська ювелірна фабрика». Внаслідок пожежі загинули 8 осіб. Ще 22 особи рятувальникам вдалося врятувати.

8 січня, 2014 рік, м.Харків. Віце-прем’єр-міністр, Голова Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олександр Вілкул вилетів в Харків для проведення засідання Комісії на заводі «Хартрон», на якому сьогодні сталася масштабна пожежа. Нагадаємо, що сьогодні, 8 січня на території заводу «Хартрон» у Харкові виникла пожежа у п’ятиповерховій виробничій будівлі, в якій знаходиться приватне підприємство «Харківська ювелірна фабрика». Внаслідок пожежі загинули 8 осіб. Ще 22 особи рятувальникам вдалося врятувати.