Нові Льодові арени – складова реалізації нашої Олімпійської надії на проведення в Україні зимових Олімпійських ігор 2022 року - Вілкул

16:07 17 Жовтня 2013 року

Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул відкрив у місті Дружківка Донецької області нову Льдову арену.

17 жовтня 2013, м. Дружківка, Донецька обл.

- Україна буде подавати заявку на проведення у 2022 році зимових Олімпійських ігор. Для популяризації і створення можливостей українцям займатись хокеєм, фігурним катанням та іншими видами спорту, для популяризації здорового способу життя ми відкриваємо уже 7 Льодову арену. Також, можливості проводити змагання з цих видів спорту будуть забезпечувати і 7 нових мультифункціональних арен, які будуються в рамках підготовки України до ЄвроБаскету 2015. На базі Льодових арен також створюються дитячо-юнацькі спортивні школи, - сказав Олександр Вілкул на відкритті об’єкту.

av+

 

Такі Льодові Арени вже відкриті в Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Білій Церкві (Київська обл.), Кривому Розі (Дніпропетровська обл.), Луганську та Дружківці (Донецька обл.).

- Нові Льодові арени – складова Олімпійської надії України на отримання зимових Олімпійських ігор 2022, - сказав Олександр Вілкул.

Він зазначив, що новий комплекс стане важливим спортивним і культурним центром міста Дружківка.

hokkey

 

 

- Створюючи такі об’єкти Уряд сприяє розвитку міст та популяризації в них здорового способу життя і створює можливості для заняття спортом, - сказав Олександр Вілкул.

Нова Льодова Арена у Дружківці має хокейне поле 30×60 площею 1 тис 800 м² зі штучним льодовим покриттям. По периметру поле обладнано захисними бортами, сітками, лавками для гравців, суддів. Хокейні матчі та змагання з фігурного катання зможуть одночасно спостерігати більше 374 глядачів. Для безперешкодного доступу до глядацьких трибун для людей з особливими потребами усі входи обладнані пандусами.

Нагадаємо, що в 6 містах України (Львові, Одесі, Києві, Дніпропетровську, Донецьку та Харкові) будуються мультифункціональні арени до Чемпіонату Європи з баскетболу ЄвроБаскет 2015, які зможуть трансформуватися для проведення змагань зі ста видів спорту. А також, п'ять нових універсальних тренувальних комплексів після проведення ЄвроБаскету 2015 будуть передані дитячо-юнацьким спортивним школам.

До уваги ЗМІ! Повну версію відео можна завантажити тут.

Відкриття нової Льдової арени у місті Дружківка

Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул відкрив у місті Дружківка Донецької області нову Льдову арену.

17 жовтня 2013, м. Дружківка, Донецька обл. «Україна буде подавати заявку на проведення у 2022 році зимових Олімпійських ігор. Для популяризації і створення можливостей українцям займатись хокеєм, фігурним катанням та іншими видами спорту, для популяризації здорового способу життя ми відкриваємо уже 7 Льодову арену. Також, можливості проводити змагання з цих видів спорту будуть забезпечувати і 7 нових мультифункціональних арен, які будуються в рамках підготовки України до ЄвроБаскету 2015. На базі Льодових арен також створюються дитячо-юнацькі спортивні школи», - сказав Олександр Вілкул на відкритті об’єкту.