Через мультисервісні центри на базі поштамтів можна буде оформляти також і пенсію, і субсидію та отримувати інші види адмінпослуг

18:25 11 Жовтня 2013 року

11 жовтня 2013, м. Львів.

Мережа Укрпошти охоплює всі населені пункти та є складовою соціальної інфраструктури міст, сіл та селищ. Тому, саме на її базі відкриваються мультисервісні центри, в яких окрім поштових послуг, можна оформити за принципом «Єдиного вікна» субсидію, пенсію, свідоцтва та ще майже 40 видів адміністративних послуг

Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул під час відкриття у Львові першого мультисервісного центру на базі  Поштамту

У мультисервісному центрі також можна скористатись послугами державної реєстраційної служби (послуги з реєстрації юридичної та фізичної особи підприємця, видачі ліцензій на господарську діяльність) та Міграційної служби (оформити та замінити паспорт, отримати довідку про реєстрацію місця проживання або зняття з реєстрації, набуття громадянства України; документування іноземців). Також, можна замовити кур’єрську доставку, сплатити за комунальні послуги, штрафи, судовий збір; купити і роздрукувати «Електронний квиток» на будь-який вид транспорту, оформити грошовий переказ, кредит.

av+За даними «Укрпошти» до кінця 2013 року у Львівській області планується відкриття ще 3 таких мультисервісних центрів на базі поштамтів у місті Винники, Новояворівськ та смт. Рудно. До кінця 2014 року планується створити такі сервіси в кожному районному центрі Львівщини – близько 25 мультисервісів.  

 

11 жовтня 2013, м. Львів. «Мережа Укрпошти охоплює всі населені пункти та є складовою соціальної інфраструктури міст, сіл та селищ. Тому, саме на її базі відкриваються мультисервісні центри, в яких окрім поштових послуг, можна оформити за принципом «Єдиного вікна» субсидію, пенсію, свідоцтва та ще майже 40 видів адміністративних послуг», - сказав Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул під час відкриття у Львові першого мультисервісного центру на базі  Поштамту.